Βράβευση των μαθητριών Εμμέλειας Θώμου, Έφης Κατσαρού και Χριστίνας Ντεγκάκη της Α΄ Τάξης σε καλλιτεχνικό διαγωνισμό

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, στο χώρο του Ο.ΚΑ.ΝΑ. βραβεύτηκαν οι μαθήτριες της Α΄ Τάξης του σχολείου μας, Εμμέλεια Θώμου, Έφη Κατσαρού και Χριστίνα Ντεγκάκη που διακρίθηκαν στον 13ο μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. με θέμα «Μπροστά στο απρόβλεπτο: Αλληλεγγύη, το ανάχωμα που αντέχει».
Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ Λυκείου σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ενώ στόχος του ήταν να εργαστούν οι μαθητές σε ομάδες και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο εικαστικό, φωτογραφία ή βίντεο.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 164 μαθητές και μαθήτριες καταθέτοντας 90 έργα συνολικά, από 29 σχολικές μονάδες εκ των οποίων 14 Γυμνάσια, 12 Γενικά Λύκεια, 1 Επαγγελματικό Λύκειο, 1 Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο και 1 Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπ/σης και Κατάρτισης.
Η ομάδα του σχολείου μας, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Παπανικολάου Βάια, διακρίθηκε με το δεύτερο βραβείο μεταξύ των Λυκείων που συμμετείχαν.
Οι παρακάτω σύνδεσμοι παραπέμπουν στην προβολή του γεγονότος στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο:
https://www.larissapress.gr/2024/04/04/okana-vravevontai-mathites-pou-symmeteichan-ston-13o-mathitiko-kallitechniko-diagonismo
https://www.larissanet.gr/2024/04/04/ekdilosi-vravefsis-gia-ton-13o-mathitiko-kallitechniko-diagonismo-fot-vinteo

Βράβευση μαθητριών στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό του ΟΚΑΝΑ